logo-all-ecomAll-ecom: Sector Skills Alliance to set European Standards for qualifications and skills in the e-commerce sector.

ALL-ECOM wil de vaardigheden en competenties die in onbalans zijn binnen de commerce sector aan pakken door het verbeteren van de kwalificaties in de e-commerce sector. Dit wordt gedaan door middel van de integratie van nieuwe technologieën in de strategieën van zowel retail en groothandel.
In het project wordt gezorgd voor afstemming op nationaal en Europees niveau van de kwalificaties en vaardigheden in de e-commerce sector.
Het gaat hier om:

Gap-analyse van de vaardigheden en competenties binnen de sector;
Analyse van het opleidingsaanbod en detecteren van bestaande innovatieve methoden rondom leren;
Samenwerken en valideren van een gemeenschappelijk plan van kwalificaties;
Ontwikkeling van open educational resource met nieuwe training curricula en een online; erkenningsinstrument om kwalificaties en arbeidservaring in de sector te certificeren;
Testen van de nieuwe eindtermen door de doelgroep;
Afstemming met NQF en EQF hierin

ALL-ECOM streeft ernaar de digitale schending van de handel sector aan te pakken door de modernisering, aantrekkingskracht en professionalisering te verhogen door middel van de integratie van nieuwe technologieën en innovatieve methodieken in de kwalificaties van de sector en in de trainingsprogramma’s. Vanuit Nederland nemen ook thuiswinkel.org en Gilde Opleidingen deel aan het project.

Meer weten over dit project? Neem contact op met Jeanette Jansen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

jeannette-jansen

Jeannette Jansen

Tel: 0318 – 69 84 98